voorwaarden

RESERVERINGSFORMULIER

Boekings- en (ver)huurvoorwaarden

Reserveren en aanbetalen:

Na ontvangst van het reserveringsformulier krijgt huurder een nota. De nota bestaat uit een aanbetaling van 70% van de totale huursom die binnen 3 dagen dient te worden voldaan. 6 Weken voor aankomst dient de laatste 30% en de borg van €400 voldaan te zijn.
Bij geen (tijdige) betaling van de huursom en borg behouden wij het recht om de reservering te laten vervallen, zonder restitutie van eventuele gedane betaling.

Annuleren:

Annulering door huurder om welke reden dan ook, dient schriftelijk te worden doorgegeven.
Ingeval van annulering brengen wij de volgende percentages in rekening:
a) tot 10 weken voor verblijf, 50% van de totale huursom;
b) tot 6 weken voor verblijf, 80% van de totale huursom;
c) binnen 6 weken voor verblijf, 100% van de totale huursom.
Wij kunnen jullie adviseren om eventueel een reisverzekering met annuleringsdekking af te sluiten.

Ingeval van latere aankomst en/of eerder vertrek dan de overeengekomen data is dat een keus van huurder en geven wij in geen enkel geval geld terug.
Ditzelfde geldt ingeval dat de accommodatie naderhand niet aan jullie verwachting blijkt te voldoen. Wij op onze beurt geven een duidelijk beeld op onze website van wat jullie kunnen verwachten. Om onduidelijkheden te voorkomen beantwoorden wij al jullie vragen op voorhand.

Annulering en wijzigingen door verhuurder door onvoorziene omstandigheden, zullen vooraf kenbaar worden gemaakt. De verhuurder behoudt zich altijd het recht om een vervangbare vergelijkbare accomodatie aan te bieden, zonder enige extra vergoeding/kosten voor de huurder.

Mocht het door Franse overheid opgelegde maatregelen niet mogelijk zijn om jullie te mogen verwelkomen dan bieden wij de mogelijkheid om de reservering naar een later tijdstip te verplaatsen of bieden wij de mogelijkheid tot restitutie van de reeds betaalde huursom.

Tarieven:

Alle tarieven zijn in euro's (EUR).
Onze prijzen zijn -uitgaande van normaal gebruik- inclusief electra, water en wifi.
Linnengoed (beddengoed, hand-, thee-, vaat- en baddoeken) kunnen jullie bij ons huren voor € 25,00 p.p.
De eindschoonmaak bedraagt bij een verblijf van 1 of 2 dagen €50,-, bij een verblijf van 3 tot 5 dagen €100,- en bij een verblijf van 5 of meer dagen € 120,-.
De eindschoonmaak is geen grote schoonmaak. Ingeval wij extra (schoonmaak)werkzaamheden dienen te verrichten en bijvoorbeeld meubelen terug moeten plaatsen dan brengen wij extra kosten in rekening. Jullie kunnen bij ons een Weber bbq huren. Hiervoor vragen wij een borg van €50,=. Wanneer deze bij vertrek in dezelfde staat wordt teruggegeven zoals door jullie ontvangen, dan ontvangen jullie deze borg van ons retour. Indien niet schoon of incompleet dan brengen wij hiervoor kosten in rekening.
Het is mogelijk om bij ons een kinderpakket te huren voor €30,-. Dit pakket bestaat uit een bij aankomst opgemaakt kinderbed -met degelijk matras-, een kinderstoel en handdoek(en).
Voor een verblijf van een hond (na toestemming) brengen wij € 75,- in rekening.
Het gebruik van de wasmachine kost €6 per wasbeurt.
Eventueel gehuurd linnengoed, kinderstoel/-bed, toeslag hond, schoonmaakkosten, gemeentelijke heffingen, toeslagen (€ 4,00 p.p.p.n. - vanaf 13jr.) en eventuele overige vergoedingen dienen bij vertrek contant te worden voldaan.

Aankomst en vertrek:

De minimale huurperiode is 3 nachten en is in overleg mogelijk op iedere dag. Voor alle boekingen geldt een aankomsttijd vanaf 15:30 uur en een uiterste vertrektijd van 10.00 uur. Op de dag van vertrek kunnen wij alleen een controle uitvoeren tussen 08:30 en 10.00 uur. Voor een controle dient de woning leeg en bezemschoon opgeleverd te worden, dienen de bedden afgehaald te zijn (de beschermingslakens dienen op de bedden te blijven) en vragen wij jullie dit samen met de handdoeken achter te laten in de badkamer.

Wij hebben geen vaste aankomst- en vertrekdagen. In het hoogseizoen geldt echter dat indien de aankomst- en/of vertrekdag niet op een zaterdag valt, wij een toeslag berekenen van € 75,00.
 

Verblijf:

Consumpties mogen alleen genuttigd worden in jullie eigen huis en tuin.
Wij willen jullie verzoeken om geen bijtende stoffen, medicijnen, damesverband en billendoekjes in het toilet en/of wasbak te gooien.

Huisvuil: Het huisvuil dient gescheiden te worden aangeleverd. Uitsluitend restafval mag in de container die op de parking staat. Overig afval zoals glas, plastic, papier en karton kunnen jullie gratis in de daarvoor bestemde gemeentelijke containers gooien die 300 meter naar rechts richting Jumilhac Le Grand staan.

Wij willen jullie vriendelijk verzoeken om tijdens de wisselingen NIET naar een andere accommodatie te gaan. Wij hebben de voor ons gereserveerde tijd voor de schoonmaak nodig. Ook jullie willen op tijd over de accommodatie kunnen beschikken.
Wij dienen erop te wijzen dat het gedurende zomermaanden verboden is om een vuur te ontsteken.
Het is verboden om beeldmateriaal (in de ruimste zin van betekenis) te gebruiken voor publicatie zonder uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van de eigenaren.

Bezetting/gasten/huisdieren:

In de door huurder gehuurde accommodatie mogen slechts die personen aanwezig zijn die op het reserveringsformulier staan vermeld en gaan wij uit van een verblijf van 1 gezin per woning.
In het geval dat er zich gasten van huurder, die niet op het reserveringsformulier staan vermeld of zonder voorafgaande toestemming van ons in de door huurder gehuurde accommodatie en/of op ons terrein bevinden, dan behouden wij ons het recht de huurovereenkomst met directe ingang en zonder enige restitutie wegens wanprestatie te beëindigen. Voor een verblijf met meer dan 4 personen in een accommodatie brengen wij € 15,= p.p.p.n. in rekening.
Zonder toestemming van verhuurder zijn huisdieren niet toegestaan en deze mogen nooit tot overlast zijn, dienen in jullie eigen tuin/huis te verblijven, op het algemene terrein aangelijnd te zijn, niet in slaapkamers te komen en niet op (lig)banken en/of (lig)stoelen te komen.

Gebruik van het zwembad:

De huurder verplicht zichzelf, zijn/haar medehuurders, gedurende het verblijf op ons landgoed te allen tijde tot het afsluiten van het toegangshek van het zwembad en aanvaardt daarvoor de verantwoordelijkheid. Het zwembad is nadrukkelijk VERBODEN voor kinderen zonder begeleiding van hun ouder(s).
Het zwembad met verwarming is operationeel vanaf mei tot september (afhankelijk van de weersomstandigheden). Opblaasspeelgoed zoals voetballen en luchtbedden zijn in het zwembad niet toegestaan. Ander speelgoed dient bij het verlaten van het zwembad meegenomen te worden.

Aansprakelijkheid huurder:

Jullie verblijf bij ons is geheel op eigen risico.
Jullie worden geacht de accommodatie met alle zaken welke bij het gehuurde horen in dezelfde conditie achter te laten zoals jullie deze bij aanvang van het verblijf aantroffen. Jullie zijn verantwoordelijk voor alle schade die zich tijdens het verblijf in en om de accommodatie voordoet en zullen aansprakelijk worden gesteld voor vervanging door nieuw (standaard kan men dit verhalen op WA-verzekering). Wij vragen een waarborgsom van € 400,-. De waarborgsom wordt binnen 2 weken na vertrek op dezelfde rekening teruggestort waarvan de betaling kwam.
Verhuurder kan niet aansprakelijk worden gesteld voor verlies en/of diefstal van in de accommodatie of op het terrein achtergelaten eigendommen evenals schade en (persoonlijk) letsel van welke aard dan ook (inclusief door het gebruik van zwembad) berokkend aan of door huurder.
Huurder is verantwoordelijk voor het betamelijke gedrag van medehuurders in zijn of haar gezelschap. Indien huurder of iemand uit het gezelschap zich zodanig gedraagt dat de in Europa algemeen geldende normen van betamelijkheid worden geschonden, dan behoudt verhuurder zich het recht voor de huurovereenkomst met directe ingang, zonder enige restitutie, wegens wanprestatie te beëindigen.

RESERVEREN VRAGEN