Klik op bovenstaande foto voor uw gite in de Dordogne


Op ons domein vindt u verschillende gites ofwel vakantiehuizen met ieder hun eigen sfeer. De typisch landelijke sfeer van de Dordogne is hier tastbaar aanwezig.Afhankelijk van de grootte van uw gezelschap kunt u kiezen voor een bepaaldvakantiehuis en/of villa.
Bent u met een wat grotere groep, dan kunt u kiezen voor de romantische sfeer van het chateau.
De authentieke architectuur van het gebouw verbergt ruime zalen met monumentale open haarden, muren van natuursteen en houten balken plafonds. Hier kunt u terecht met een gezelschap tot 24 personen. Klik op bovenstaande foto voor een impressie van deze heerlijke accommodatie. Zoekt u een wat intiemere ambiance, dan is éen van de andere gites zeer geschikt.
De gite voor 2 personen is door zijn unieke plafond en rustieke inrichting éen van de meest romantische gites op het domein. De vakantiehuizen voor 4, 6 en 8 personen zijn ook allemaal zeer sfeervol en voorzien van authentieke details en openhaard.
Een aantal van de verschillende huizen kunnen gecombineerd gehuurd worden voor bijvoorbeeld een gezellige vakantie met de hele familie of bevriende gezinnen. Ieder gezin heeft een vakantiehuis voor zich zelf om zich terug te trekken, als daar behoefte aan is, terwijl men zich toch bij elkaar in de buurt bevindt. Een aantal dagen samen biedt de kans om echt de tijd te nemen voor elkaar, weer een goed bij te praten en plezier te hebben. Lekker lang natafelen terwijl de kinderen spelen of met zijn allen de mooie omgeving van de Dordogne verkennen.
Ons domein leent zich ook uitstekend voor groepen zoals clubs en verenigingen, maar ook is het een ideale plaats om cursussen of workshops te geven.
Het landgoed is groot genoeg en biedt voldoende privacy aan iedereen.